Oasis Beach

Toppleilighet, ferdigstilt januar 2015. Ca.79 m2 med gjennomført høy standard. Vestvendt beliggenhet i komplekset Oasis Beach 6.Sentral beliggenhet i forhold til restauranter, shopping og strand. Bare en liten 10 minutters spasertur fra den flotte La Zenia stranden og kun 200 meter fra et av Spanias flotteste og største shoppingsenter «La Zenia Boulevard».

Leiligheten er delikat innredet og har høy standard. Den har 2 soverom, 2 bad og åpen stue-kjøkken løsning. 11 m2 terrasse utenfor stue, samt stor takterrasse på 55 m2. Fliser på alle gulv med varmekabler begge badene.

Beskrivelse av leilighet:

2 soverom, det ene med dobbeltseng, det andre med to enkeltsenger. En ekstraseng som kan plasseres i stuen eller på soverom. Ferdig oppredde senger. Aircondition og skapplass på begge soverom.


2 bad med varmekabler. Det ene har dusjhjørne, og det andre badekar m/dusj. Vaskemaskin på ett av badene. Håndklær, strykejern og hårføner. Leietaker må ta med egen strand-håndduk.


Åpen stue -kjøkken løsning, downlights med dimming, kabel-TV, trådløst internett.Godt utstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, kjøl/frys og ellers alt av kjøkkenutstyr. Skyvedør fra stuen ut til 11 m2 terrasse m/spisemøbler. Trapp opp til en deilig 55 m2 stor takterrasse med solsenger og sittemøbler.


Felles lukket område med flott hage, store gressplener, stort basseng, barnebasseng, jacuzzi, lekeplass til barn med husker, sandkasse og bocciabaner. Ringeklokke m/callinganlegg til leiligheten.


Parkeringsplass i garasjeanlegg samt parkerings muligheter i gate utenfor leiligheten.200 meter fra det ukentlige markedet som holdes hver lørdag.

STIKKORD

Barnevennlig

3 stk aircondition

SmartTV m/Internett, Norske, Svenske og Danske TV kanaler ++++

Lydplanke med tråløst bluetooth kobling for mobiltelefon og tv

Badekar og dusj

Tråløst internett

Lengde på senger, 2 meter

Barnestol

Barneseng/reiseseng m/madrass

Badeleker

Stor markise på tak og terrasse

3 stk solsenger på tak

2 stk liggestoler på tak

Salong gruppe på tak

Spisebord med 6 stoler på tak

Varmekabler på bad

Lukket område med m/calling anlegg

Kort vei til butikker(200m)

Barnebasseng dybde 20 cm

Hovedbasseng dybde ca 1,5 – 1,8 m

Lekeplass til barn, husker, sandkasse

2 stk bocciabaner

I tillegg kommer pålagt utvask som betales ved ankomst.

Booking skjer til vår lokale kontakt i Spania, Ronny Nystrøm. Han kan også bistå med transport tur / retur flyplass. Ronny er Svensk og er godt kjent i område.

Lokale nyheter på norsk se denne linken: http://spaniaposten.no/torrevieja

Spørsmål om leilighet kan stilles til:

Stubberud telefon 92089088 – tom.oscar@stubberud.com