West Palm Beach

City Palms har en praktisk beliggenhet i hjertet av West Palm Beach sentrum, bare noen skritt fra The Square. Designet med signatur Key West-arkitektur, har City Palms en stilig, men pent tilbakelent følelse som starter i lobbyen som har 24 timers resepsjonspersonale, fulle concierge-tjenester, et nyhetsrom med en selvbetjent kafé og flyter inn i et luksuriøst innredet klubbrom med et biljardbord, bar og LCD-TVer. City Palms luksusboliger ble fullført med italiensk skap, hvitevarer i rustfritt stål, benkeplater i kvarts og fortsetter inn i de pent innredede badene med rammeløse dusjer, overdimensjonerte badekar, marmorgulv og servantplater i kvarts.


SLAPP AV OG NYT

City Palms har et stort paviljongdekk i 6. etasje med et 70 fots svømmebasseng, hevet boblebad, overbygd utendørs bar og salongområde, badstue for menn og kvinner, toppmoderne treningssenter og to solterrasser med Smith og Hawkens-møbler. Se for deg at du på City Palms nyter det beste av en vakker ny bygning og et blomstrende sentrum av West Palm Beach.

1ST FLOOR

 • 24 Hour Front Desk
 • Full Concierge
 • Valet
 • Newsroom with Cafe
 • Half Kitchen
 • Club Room
 • Flat Screen TV's
 • Wi-Fi
 • Lounge Furniture
 • Billards Table

FITNESS CENTER

 • Pelton Bike
 • Free Weights
 • Treadmill 
 • Weight Training Machines
 • Yoga/Floor Area
 • Flat Screen TV's
 • Wi-Fi
 • Elliptical Machines