Norefjell

Leiligheten ligger midt i bakken

Beliggenhet

Eiendommen ligger i hjertet av Norefjell alpinanlegg, like nedenfor Norefjellstua. Her er det bare å spenne på seg skiene og skli rett ut i anlegget. Fra leilighetens veranda er det flott utsikt til omkringliggende områder. Norefjell er et fantastisk turområde også om sommeren. Du kan gå til fots langs oppmerkede løyper opp til 1459 m.o.h. eller oppleve naturen fra hesteryggen med Norefjell hestesenter. I tillegg er Krøderen et flott fiskevann. Golfbane 18 hull ved foten av Norefjell. Det har åpnet en meget bra dagligvareforretning ved Mountain Lodge(åpent fra jul til påske), samt SPA på Bøseter. Du finner alt av tilbud innen skiutstur og sportsklær og ikke minst trivelige «AfterSki» tilbud. Norefjell, et skieldorado for liten og stor, som tilbyr 20 kilometer preparerte nedfarter fordelt på 20 løyper med en fallhøyde på 1010 meter! Terrengpark, barneområde med egen heis og 120 km preparerte turløyper i nydelige omgivelser. Det er ca 1½ times kjøring med bil fra Oslo/Sandvika noe som gjør Norefjell til et attraktivt fjellområde.

Innhold

Leiligheten ligger i 2. etg: primærrom utgjør 84 m² som omfattes av entré/hall, 2 soverom, bad/vaskerom, badstue, kjøkken/stue/spisestue i åpen løsning. Overbygget veranda på ca. 11 m². Skibod i 1. etasje som utgjør 2 m².


Utstyr/høydepunkter

 • Perfekt beliggenhet
 • Ski inn og ski ut
 • Flott utsikt
 • Overbygget veranda på ca. 11 m²
 • 3 soverom
 • 2 bad
 • Badstue
 • Garasjeplass
 • Langrennsløyper
 • God standard
 • 1 1/2 time fra Oslo